GUNYAMA PARK & AQUATIC CENTRE_

Project Information+

  • CLIENT City of Sydney

  • YEAR 2014
  • BUDGET
  • STATUS Complete
  • TYPE Design Competition

Credits Design Team+

  • DIRECTOR Michael Ford

  • ARCHITECTS LLDS Architects

The principal strategy behind this design was to prioritise pedestrian movement across the site
The principal strategy behind this design was to prioritise pedestrian movement across the site, creating architecture that is in part building envelope, and in part landscape terrain. This allows for a seamless visual experience of the building’s interior and the outdoor landscape; at the same time creating a distinct atmosphere in places for various activities. The design adheres to the City of Sydney’s “Sustainable Sydney 2020” principles, creating a green, global and connected space for the public.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!